Erkkari 13.6.09 Ellivuoressa


Tämänvuotisen erkkarin olosuhteet hipoivat täydellisyyttä: ISO kehä lyhyeksi leikattua nurmea, ympärillä koivuja, vettä ja rantaa, koiria ja ihmisosallistujia hellivä ilma. Lisäksi eestiläinen tuomaritäti Juta Haranen oli kiireetön ja ystävällinen. Ihan nyt kaikki kehässä tapahtuneet ratkaisut ja valinnat eivät käyneet yksiin oman mielipiteeni kanssa, mutta koskapa niin nyt tapahtuisikaan...

(Kuvassa Nita, Alek, Juska, Darja ja Ronja)
Onnea voittajille ! ROP ja VSP Free Choice-sisarukset Bogdan Gavrilych ja Boginja Krasoty !!!

Alek sijoittui toiseksi parhaaksi urokseksi, hän ei petä koskaan !

Darja pärjäsi hienosti isossa narttujen avoimessa luokassa -> eri2.

Juska oli ollut ihan täpinöissään edellisestä illasta lähtien. Kehän reunalla teltassa häsäsi jo epätoivoisena kun arvosteluluokka toisensa jälkeen valmistui, mutta kukaan ei tehnyt elettäkään valmistaakseen HÄNTÄ kehään. Lopulta koitti tuo hartaasti odotettu hetki ja Juska sai astua kehään, puunattuna, putsattuna eikä suinkaan rupsahtaneena.Kauneus on katoavasta - ei pidä paikkaansa. Tämä edelleen tyylikäs, timmissä kunnosssa oleva vanhus voitti veteraanit ja kun seisoin hänen kanssaan neljän parhaan nartun joukossa taisin salaa pyyhkäistä silmäkulmaa.Oli se vaan niin hienoa ! Edelleen tämä mummo oli itseoikeutettu näyttelyn paras käyttökoira.

BRT Special show in Ellivuori 13rd June 2009

Great surroundigs: BIG ring with short grass, trees around, water , ideal weather - a real Finnish dream.

Alek was best male2.

Darja was placed as 2nd in big open females class.

Juska won the veteran class and was best female4. She was also elected as best working dog.She weited so much outside the ring to get there. She was beautifull, elegant as always. When I stand beside her among 4 best females I felt so touched.

Ei kommentteja: